Een persoonlijke en eerlijke kennismaking schept vertrouwen.

Hallo, ik ben Laura!

Filosofische mindset:

Zoals de paginanaam prijsgeeft, is het hier de bedoeling dat ik wat meer over mezelf vertel. Deze ‘opdracht’ zette me meer aan tot filosofisch nadenken dan dat ik effectief met een tekstje kwam. Want is een mens niet steeds veranderend? Zelf heb ik ook een enorm zware metamorfose ondergaan.  En tot op deze dag blijft dit manifesteren.

Nu, er zijn wel wat constanten in mijn leven geweest. Met name de interesse in het spirituele en de nood aan creativiteit. Doch moet ik stellen dat deze vaak opzij werden gezet. Het hedendaagse leven en al zijn verwachtingen kregen de bovenhand en ik draaide maar ‘gewoon’ mee. De tijd vliegt voorbij met her en der een opflakkering, maar nooit in een volle aanwezigheid. Totdat de Corona-  pandemie uitbrak en me op mijn pad zette.

Toeval bestaat niet:

Plots was er tijd voor alles wat ik aan de kant schoof. Plots kon ik mezelf weer ontplooien. Letterlijk de draad terug oppikken als het ging over juweeltjes maken, maar ook over het spirituele. Meditatie, pendelen, edelstenen, yoga,.. Ik voelde me herboren. Dit gaf me kracht. Ik geloof ook niet in toevalligheden en werd overstelpt met tekens van het universum.

Dit was het, ik voelde het. Het zaadje van Ama Lurra was geplant. Het duurde nog even vooraleer het zaadje wat meer vorm kreeg, maar het was niet meer te stoppen. Gelijk ben ik ook een cursus beginnen volgen over kristaltherapie. Hierbij is het niet de bedoeling dat ik effectief opleggingen ga doen, maar eerder de nodige kennis vergaar om een betere begeleiding te geven. Want dat is het.. Ik maak niet alleen juwelen, ik maak ook gebruik van een hogere kracht. De kracht van de natuur. Elke steen heeft zijn eigen specifieke eigenschap en deze kan ingezet worden in het vergemakkelijken van iemand zijn leven. En dat is, buiten het creatieve, net hetgeen wat me het meeste drijft. Mensen helpen! Heb je dus een vraag: aarzel niet om me te contacteren!

Moeder aarde:

Maar hoe kom ik nu op de naam Ama Lurra? Wel, na lang brainstormen, dingen opschrijven, te doorstrepen en weg te gooien was daar het internet. Daar kwam een mooie ziel terecht bij de Baskische godin Amalur (Ama-Lurra) die letterlijk “moeder aarde” betekent.

Mooier kon het toch niet? Ik, die net werk met datgene wat moeder aarde ons geeft. Recht uit het diepste van haar kern. Toen ik deze naam voor het eerst introduceerde als naam voor mijn zaak, kreeg ik van iemand de vraag of ik iets met het Baskisch te maken heb, omdat het anders beledigend zou overkomen. Mijn antwoord was: Neen, maar laten we dit bekijken als een verering naar de Baskische cultuur en moeder aarde heeft vele namen. Toen ik in een anagram toevallig uitkwam op  ‘mar Laura’ (op z’n Spaans ‘zee van Laura’) was ik al helemaal verkocht. Want ik zei daarnet toch al dat ik niet in toeval geloof!

Nieuwe items !!!

Ontdek kort en bondig wat de edelsteen van je favo juweel voor jou kan betekenen onderaan de productpagina!

Graag een custom made juweel?
Dat kan zeker!

Nieuw!

✓ Blogpost

Heb je vragen of wil je graag nog wat meedelen?
Schrijf dan zeker een reactie!

Het is niet altijd makkelijk te weten welke steen bij je past, of welke steen je juist kan inzetten voor bepaalde doeleinden.

Daarom ben ik er!

Op de nieuwe pagina werken met kristallen neem ik je mee op reis doorheen de maanstanden en haar aspecten van het moment.

Chakra’s!

Werken met chakra’s en zijn bijhorende edelstenen komt er ook aan! So stay tuned en kom weer helemaal in balans. ♥